Papper, kortkit och layoutkit till oslagbara priser!

Nu finns det ett stort gäng papperskit, kortkit och layoutkit från Basic Grey i butiken och priserna är väldigt bra!

Papperskit 149 kr


Layoutkit 149 kr!Kortkit 129 kr!


Välkomna in till www.oppioscrapbooking.se!


Mängder av bokstäver och brads till superpris!

Jag har tagit hem ett parti av Basic Greys tidigare varor till superpris!
Nedan är några exempel, många fler produkter finns i webbutiken.

Bokstavsstickers på 12" ark, endast 19 kr styck!
180 st brads för endast 39 kr/förpackning!


Detta är som sagt några få exempel, kolla in hela utbudet i webbutiken.
Välkommen!

Distress Stain

Alla 12 färgerna av Distress Stain finns nu i webbutiken!


Välkommen till www.oppioscrapbooking.se


Nya stansar!


Det har kommit ett helt gäng nya stansar, både EK success och Martha Stewart. Kolla in alla nyheter på www.oppioscrapbooking.seVälkommen in till webbutiken!

Öppnar igen!

Nu gott folk, nu slår jag upp portarna till webbutiken igen!
En massa nyheter har kommit in under tiden det varit stängt, fler blogginlägg kommer att följa med delar av nyheterna, men ett tips är att kolla in de senaste tre veckornas nyheter i webbutiken för att inte missa något.

Att bli tvåbarnsmor är stort, jag har två helt underbara barn och just nu är livet väldigt härligt.
För att fira detta har jag nu ett supererbjudande på de otroligt fina serierna Little Girl och Little Boy från Echo Park. För endast 99 kr får du alla 12 papper i serien samt två klisterark med bokstäver och dekorationer. Ordinarie pris för en serie är 170 kr, så passa på så länge lagret räcker!

 

Varmt välkomna in till www.oppioscrapbooking.se!

Lite ordning i tillvaron

Nu är alla inkomna ordrar packade och fakturerade.
För tillfället är planen att webbutiken kommer vara stängd i två veckor till ungefär, så att vår lilla familj hinner landa i allt som är nytt.

Nya varor som jag beställt tidigare trillar in fast jag har stängt, så ni kan vänta er mycket nytt när jag öppnar igen! Bland annat har det kommit lite påfyllning av nya spellbinderdies, samtliga färger av distress stain, nya stämplar från Stampavie, nya små plastblommor samt de album och stansar från EK Success och Martha Stewart som låg ute under måndagen innan webbutiken stängde.

Ni kan nog även räkna med erbjudanden för att fira lille Olivers ankomst när jag öppnar igen. Och så har jag ju tänkt öppna den fysiska lagerbutiken med! Så det är mycket på gång, även om jag för tillfället har stängt.

Bjuder på en liten bild på den minsta av mina skatter.Ha en bra vecka!

Tillökning i familjen

I söndags blev jag tvåbarnsmor :) Lille Oliver kom till världen, några veckor för tidigt. Tyvärr är jag fortfarande kvar på BB, så inkomna ordrar och ordrar jag inte hunnit skicka än dröjer en stund till. När jag väl får komma hem från BB kommer webbutiken vara stängd ytterligare ca två veckor, lite beroende på hur det går med allt. Uppdatering kommer framöver.