Liten julöverraskningI dag när jag, sambon, katterna å alla vår packning landade i lägenheten efter en julresa halva Sverige runt fanns där en hel hög med julkort. Ett av dem innehöll dessutom en liten överraskning :) En supergullig stämpel! Tack så mycket Linn!
Skaparlusten smög sig på i tankt med att julkorten blev klarar och i morgon ska jag prova mina nya julklappar, vad det är får ni kanske se i morgon...


Till mormor23:e december blev jag klar med julklappen till mormor. :D Den första av handledsvärmarna gjorde jag nån gång i augusti, sen har de blivit liggande å den sista fick jag nu göra lite akut för att jag varit så seg å inte börjat :) Men de blev klara i tid och uppskattade av mormor på julafton.

De är stickades i svart Alpacca-garn med glaspärlor.

Julkort

Det har varken blivit mycket pysslande eller något uppdaterande i bloggen på länge av olika anledningar. Men ett gäng julkort fick jag i alla fall till i sista sekund i år. De borde nu ha nått sina mottagare, så nedan finns de.

Stämplar från Penny Black, Magnolia och hÄnglar.
Mycket glitter blev det också :) Har nog inte riktigt kommit ifrån det stadiet.
Sidenband, charms, brads och papper jag använt är sådant som jag kommer att sälja sedan i min lilla webshop som är på gång. Vi får se när shopen dyker upp, men nu har arbetet tagit fart igen och under januari börjar jag sälja på Tradera för mitt företag Oppio Scrapbooking.