Album och charms

Den här veckan har jag bland annat fått hem ett gäng nya charms, som vanligt 8kr/fp samt album för 12x12" layouter. Har även fått hem minimister-flaskor samt en rub it scrub it för stämpelrengöring.Välkommen in till webbutiken!

Nya dies från Spellbinders anländer i dag!


I dag anländer de till www.oppioscrapbooking.se, kolla in på hemsidan och gör din beställning så länge de finns kvar, det verkar vara en rykande åtgång på dem! Endast 169-199 kr styck! 


Välkommen och trevlig helg!
www.oppioscrapbooking.se

Första produkterna inne i min nya lagerbutik :D

I går flyttades de första produkterna in i min nya lokal som är tänkt att bli en liten lagerbutik!!!
Det känns så kul och spännande och jag hoppas på besök av er härliga kunder framöver.

Dock är tidpunkten för denna omorganisation kanske inte det bästa då jag just nu är riktigt höggravid och inte kan göra något själv... men jag har en väldigt snäll familj som renoverat, målat, fixat och byggt hyllor så gott som varje dag i över två veckor. I går flyttades de första produkterna in och jag tror det kommer bli jättebra!
Bilder på lokalen kommer så småningom då det ännu inte är nån vidare ordning.

Lite oordning i kombination med att jag har en hel del graviditetskrämpor och en tung mage att släpa på, kan det medföra lite längre hanteringstider för ordrar. Jag hoppas på överseende med detta.

När allt är klart i butiken, och jag har pluppat ut min lilla inneboende i magen, så har jag tänkt ha en invigningshelg. Datum och mer info kommer framöver.

Tills dess, ha det så gott och njut av vårsolen!
Mormor fick en groda

Min mormor fyllde år för ett litet tag sedan och till hennes kort använde jag en av Penny Blacks grodor, jag gillar verkligen de söta små djuren!
Stämpel Groda från settet Toadily, Penny Black
Mönstrat papper The paper girl, Green Brocade
Grön cardstock
Rosa cardstock, American Crafts
Ribbat sträckat band, rosa/grön

Det mesta av materialet hittar du i butiken, välkommen in till www.oppioscrapbooking.se


Stämplar från Stämpelkällan

Nu har de äntligen kommit, massor av härliga stämplar från svenska Stämpelkällan! Jättefina och användbara omonterade gummistämplar.

Välkommen in till webbutiken!

Svenska Scrapbookingmässan i Karlstad


I helgen var jag på mässan i Karlstad, och jag kan ju erkänna att jag gärna hade varit där med min butik.
Testar att komma med i höst, tredje gången gilt heter det ju, så jag hoppas på tur då det inte funnits plats över de senaste två gångerna jag försökt. Insåg väl även när jag gick där med magen i vädret att jag kanske inte hade orkat stå hela helgen i butiken höggravid å allt, men det hade varit så kul!

Nu fick jag istället njuta av alla fina produkter (när den hysteriska massan i början hade skingrats så man såg något, för jisses va folk det var första timmarna!!!). Snokade även efter bra exponeringsidéer då vårt före detta garage nu faktiskt snart går att inreda till den hemmabutik/lagerbutik jag är så extremt sugen på att få till.
Fick en hel del bra ideér, så jag hoppas att jag kommer kunna förverkliga några av dem i alla fall :)

Pratade även med en ny grossist som tänker slå sig in på den svenska marknaden med bland annat märken som Martha Stewart och EK Success, så förhoppningsvis blir det lättare att få tag i de produkter ni efterfrågar från de leverantörerna framöver :) Klämde och kände även den del på den elektroniska skärapparaten Sillhouette SD... det kliar lite i fingrarna, får väl se om jag även tar hem den framöver.

Hittade en, för mig ny, svensk stämpelleverantör som jag hoppas kunna ta in delar av sortimentet i min webbutik inom en snar framtid. :) Så det var en mycket givande och trevlig dag jag spenderade på mässan trots att jag bara var där som besökare.  

Tankeknölen där uppe går på högvarv nu för att bearbeta alla planer och ambitioner jag har, vi får hoppas att i alla fall lite av det blir verklighet :)


Nytt i veckan

Den här veckan har jag lagt in lite mer bokstäver, både Die Cuts och självhäftande, i webbutiken.
Samt att jag har ett fåtal superfina Torrchalks set i plåtlåda med tillhörande verktyg.

Välkomna in till webbutiken!

Veckans händelser i webbutiken

Jag har ju glömt uppdatera bloggen i veckan!
Det har dock skett några små förändringar i webbutiken som jag tycker är på sin plats att berätta om.

Bland annat har jag sänkt priser på alla Distress Embossingpulver (har nästan alla färger hemma) samt Distress ink refill-flaskor (har ALLA färger hemma). Kolla in det nya priset i webbutiken och passa på att komplettera din samling där hemma. 

Nytt är även att du nu kan köpa Distress Stickles glitterlim, Acrylic paint dabbers samt Alcohol ink styckvis! Förut har jag endast haft flerpack, men nu kan man alltså köpa dem styckvis, bra va?

Dessutom kan du den här veckan köpa Versa Marks stämpeldynor till sprecialpris! Missa inte det!

Välkommen till www.oppioscrapbooking.se