Kanske ska sticka i sommar?Är lite sugen på att sticka lite igen. Gjorde några handledsvärmare förra året, å det var ju inte så svårt. Inte tog det så lång tid heller. Har fått hem massa pärlor i jättefina färger, så nu kliar det lite efter att gå å köpa garn å sätta igång att sticka. Får väl se om jag hinner ta mig iväg till nån garnaffär innan vi åker iväg nästa vecka...

StämplarHar påbörjat att stämpla upp lite av mina stämplar så att jag ska få bättre koll på vad jag har och få lite inspiration till hur de kan användas. De här stämplarna inhandades genom Bokklubben Skapar Glädje och var de första större motvistämplarna jag köpte... sen började det rulla på :)Stämplar från Rhonna Ferrer. Tycker de är enkla och fina, många användningsområden för dem.En Swirl från Heidi Swapp som jag faktiskt inte använt på något än...Sen lite babystämplar som jag fick billigt på Tradera då jag handlade annat från samma säljare och passade på när jag ändå skulle betala porto. Vissa gulligare än andra, gillar den där dinousaurie-filuren på hjul skarpt!

Tack för hallonplantornaI dag blev tack-kortet klart för de hallonplantor jag fick i helgen.

Stämplar från Rhonna Farrer. Fjärilen har spröt av ståltråd.
Bokstäver utstansade med CBs You´re not the boss of me i aluminiumburkar.
Även fjärilarna utstansade i aluminium.

 

Studentkort

Det är konstigt, bland vet jag hur jag vill att ett kort ska se ut, men sen kör jag fast i alla fall. Tvekar, tvivlar och funderar om. Det brukar sluta med att jag har dragit fram större delen av mitt pysselförråd på köksbordet å då knappt får plats att pyssla nåt... Så var det även denna gång, men det blev i alla fall ett studentkort till slut.Bakgrundspapper från Wild Aspargus (My minds eye) tror jag..
Stämpel från Katja design, färglagd med PROmarker pennor samt lite glitterlim i håret, fäst på 3d-kuddar.
Använde lite bubelplast att stämpla de svarta runda med. Alftabetet är utstansat i Cuttlebut, You're not the boss of me. Dekorerat med lite glitterchalk, därför det ser lite konstigt ut på kortet.
 

Blomman virkade jag själv för några veckor sedan och halvpärlorna rhinestones. Använde även en stjärnformad Rhinestone i stämplen

Katja Design

I förra veckan kom äntligen mina stämplar från Katja design!

Köpte från Tradera, men det tog sin tid att få dem, så jag var lite orolig för att de inte skulle hinna fram innan studentkortet skulle skapas, som var en av anledningarna till att stämplarna blev inköpta. Sen var det ett väldigt bra pris å lite annorlunda stämplar, så det bidrog också. :)

Morsdagskort...

Ja, det är ju ett bra tag sedan, men tiden har inte riktigt infunnit sig för att uppdatera bloggen.
Här kommer i alla fall två morsdagskort som gjordes till min och min sambos mödrar.
Båda korten är fotade utomhus, så det blev ltie mer skuggor å sånt än tänkt, men, men...


Lite samma stil som tidigare kort jag gjort. Stämpel från Penny Black färglagd med akvarellfärger.
Hjärtan och blomman utstansad med Cuttlebug.


Ville prova något nytt, för jag körde fast lite.
Det blev en del ståltråd, en silvergärgad hjärtformad brad och hjärtan i rosa filt utstansade i cuttlebug.