Veckans nyheter!

Extra stora Embossingfolders och embossingborders har kommit in i webbutiken.
Hela 5x7" är dessa plattor och även borderna är 7" långa.Filmrullar från Tim Holtz finns även det bland veckans nyheter.


Välkommen in till oss!

Höstens färger

Här om dagen kände jag ett stort behov utav att ta in lite av höstens alla fina färger, det är ju så otroligt vackert ute! Lyckades hitta två ljus med, resten av mina ljus verkar fortfarande ligga i nån flyttlåda som ännu inte är uppackad... det ska bli skönt att nån gång i framtiden komma i ordning.En ny dator inhandlades för övrigt i går, och sambon lyckades rädda det som fanns på min kraschade dator, så nu ska åter fakturorna se ut som de borde och allt vara i sin ordning.


Mer från Inkido

I dag anlände nya stämplar från Inkido, samt några papper från Inkido och Papirdesign.

Välkomna in i webbutiken!

/Caroline och Jonas

Datorkrasch...

Ja, säg den glädje som vara för evigt :P

Ungefär en timme efter öppnandet av webbutiken i går, så kraschade datorn där vi har bland annat fakturerings- och bokföringsstystemet. Detta betyder att ni under en tid kommer att få lite fulare fakturor. Vi kommer skicka en faktura där all nödvändig info finns med, men att den kanske inte ser lika proffsig ut som den bör.

På så sätt löser vi i alla fall problemet tillfälligt och ni behöver inte vänta på att vi ska få ordning på det tekniska innan ni kan betala in pengar och få varorna.

De ordrar som ligger nu kommer faktureras under dagen.

/Caroline och Jonas

Nyöppning, ny hemsida, nya varor!

NU är äntligen butiken öppen igen. Dock är det sambon som kommer jobba med butiken istället för mig, då jag fortfarande är delvis sjukskriven. Förhoppningsvis kommer det inte att påverka er som kunder. Möjligtvis kommer det ta lite längre tid innan ni får fakturan än vanligt, men ni brukar ha överseende, så jag tror vi kommer fixa det här. :) 

Ny hemsida 
Vi (eller ok, det är sambon som är webbnissen i familjen) har försökt förbättra hemsidan lite med större bilder så att det ska bli lättare att hitta det man söker och se vad bilderna föreställer.

Nya varor
Jag har nu ett större utbud av produkter än tidigare, framför allt av mönstrade papper och cardstock, något som efterfrågats. Detta utbud kommer ständigt att utökas, då jag vet att jag har mycket att sträva efter där, men tyvärr har jag inte möjlighet att köpa in allt på en gång.

Produkter efter önskemål
Jag hoppas att ni hittar det ni söker hos mig, och om ni inte gör det får ni jättegärna skicka ett mail till mig och tala om vad ni söker. Jag har nu kontakt med fler och större leverantörer, vilket gör att jag har stora möjlighet att ta in produkter efter önskemål. :)

Sist men inte minst tackar jag för tålamodet ni visat och alla uppmuntrande kommentarer.

Välkomna in till www.oppioscrapbooking.se
/Caroline och Jonas

Nya stämplar från Tim Holtz

Jag har fått hem nya clearstamps från Tim Holtz samt även påfyllning av alla gamla stämpelset.
129 st gäller för alla setten från Tim Holtz.
Jag har en liten liten förhoppning om det ska funka att kunna öppna butiken i helgen... Men återkommer med definitivt besked så snart jag vet.

Stämplar från Stampavie

Massor av nya fina stämplar från Stampavie ligger å väntar. 75 kr styck.

JulHalloween


Sarah Key


Distress refiller och spellbinders

Nu har jag äntligen fått hem Distress ink refill flaskorna, alla färger!!! 49 kr styck kommer de att kosta.


Massor av nya spellbinderdies har även dykt upp, och nu kan jag glädja er med att alla att ingen av mina spellbinderdies kostar mer än 199 kr!!!

Läskiga Halloweendies


Mysiga jul- och vinterdies


Nya labels


Häftiga nyheterSnart hälsar jag er välkomna till butiken igen, men ännu är den stängd ett litet tag till. 


Tack så mycket!

Tack så jättemycket för alla söta kommentarer! Tror jag mår lite bättre bara av att läsa dem :) Det kliar i fingrarna av att jag vill öppna webshopen nu på stört, men ännu måste jag vänta lite. Jätteroligt att läsa att ni kommer tillbaka även om det dröjer :D

Ni får ha en bra dag allihopa i regnet. Hos mig är det riktigt höstrusk i dag, som gjort för att sitta inne å pyssla!
Synd bara att alla mina pysselgrejer fortfarande står i flyttkartonger... men snart så!


Försenad nyöppning

Jag ber om ursäkt att jag inte hållit er uppdaterade på min nyöppning. Jag hade räknat med att kunna öppna senast i fredags, men tyvärr har det inte blivit så.

Grejen är att jag är gravid och har mått jättedåligt ända sedan jag stängde webbutiken innan flytten. Jag har varit sjukskriven sedan slutet av augusti och har i dag börjat jobba 25% på mitt "vanliga" jobb igen. Jag hoppas på att kunna orka med det, men kroppen är hård mot mig den här gången. 

I dagsläget känner jag inte att jag kan öppna webbutiken igen förrens jag står på benen ordentligt.
Eventuellt kan jag lyckas övertala sambon till att praktisera lite hos mig :) Men det andra problemet består i att lokalen för företaget ännu inte är färdig då jag inte kunnat vara med och renovera nånting som jag planerat.

Men så fort jag känner att det funkar öppnar jag igen.
Har massor av nyheter som ligger å väntar, så det är väldigt frustrerande att inte komma igång.
Men kroppen och det lilla livet jag har i magen får styra, de är trots allt viktigast.

Jag ska försöka hålla er uppdaterade om öppningsplanerna och även försöka lägga ut lite av nyheterna som väntar, så att ni vet vad ni väntar på :)

Hoppas ni återkommer trots att det blir lite senare än planerat.